Anlita oss

Europainkasso – Där skulder regleras

Välkomna att kontakta oss för en genomgång av era behov. Fyll gärna i formuläret nedan.

Vi hjälper er att få betalt. Välkommen med din förfrågan!

Vi arbetar med flexibla system där vi anpassar åtgärder helt efter era önskemål. Skräddarsydda, kundspecifika lösningar är en självklar del av vårt erbjudande. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar ur er flödeskedja. Vi kan även köpa dina fordringar, både äldre, enstaka eller löpande.

Inläsning av filer eller integration direkt mot affärssystem. Några system vi hanterar är Vitec, Asitis, Raindance, Visma och Fortnox mf. Du eller din administratör kan också genom vår ”Klientwebb” själv registrera in dina ärenden direkt i vårt system och får då direkt tillgång till statistik och rapporter.

Den personliga prägeln är också viktig för oss, framför allt i kontakten med dig och dina gäldenärer. Vi tror på ett stort engagemang där förtroende, smidighet, kvalitet och service är ledorden och väl genomförda uppdrag är vår gemensamma framgång.

Svenska Europainkasso har tillstånd av Datainspektionen och är medlem i Svensk inkasso, en ideell förening och den gemensamma branschorganisationen på den svenska inkassomarknaden.

Vi hjälper er att få betalt. Välkommen med din förfrågan!